Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 17:28

Опорний заклад "Кролевецький ліцей №3"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 160
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:18
Табір «Дружба» - вдалий старт омріяному літньому відпочинку

Прийшло довгоочікуване літо – пора відпочинку, нових знайомств і пригод, пора яскравих вражень і творчості. А разом з початком літа на базі Кролевецької СШ І-ІІІ ступенів№3 для дітлахів гостинно відкрилися двері пришкільного табору відпочинку «Дружба» .

Виховна робота в таборі базувалася на розвитку дитячої самодіяльності шляхом колективних творчих справ. Яскравими і цікавими були ці 14 днів відпочинку, зокрема День відкриття «Табір двері відчиняй, нас дітей приймай», під час якого конкурси, вікторини, музично-танцювальний марафон та солодкий сюрприз подарували вихованцям незабутні хвилини щастя. У День природи «Стежинами рідного краю» діти створили вишукані композиції з квітів. А з якою творчою ностальгією діти віднеслися до Дня моди «Юні дизайнери», під час якого відбувся показ оригінальних бантиків. У День здорового способу життя «Ми веселі та завзяті в спортивні ігри любим грати» учні під час змагань демонстрували командну згуртованість та витривалість. Запам'ятався і День подорожі , який пройшов під гаслом «Знай, люби і бережи».

Акції: «Я вірю в майбутнє України», «Знаємо та реалізуємо свої права, «Ми за щасливе дитинство»; квести: «Сім чудес України», «Всезнайки»; екскурсії до дитячої бібліотеки, пожежно-рятувальної частини міста, школи мистецтв, садиби Огієвських, краєзнавчого музею, центру зайнятості, відділення поліції, Клініки, Дружньої до молоді залишили в пам’яті дітей безліч цікавих вражень.

І такі яскраві моменти чекали на вихованців щодня зранку до вечора. В обідню перерву першокласники, сповнені приємних вражень, солодко спали в затишних кімнатах.

Так цікаво і змістовно швидко промайнули дні у стінах табору, проте попереду дітлахів ще чекають літні місяці. Віриться, що канікули для наших учнів пройдуть весело і корисно. Адже табір «Дружба» - вдалий старт омріяному літньому відпочинку.

 

Із 29.05-15.06.2018 року працював і профільний табір «Веселка». Робота профільного табору організовувалася за такими напрямками: художньо-естетичний – «Вернісаж» (кер. Демченко С.І.), виробничий – «Українська народна вишивка» (кер. Кліндух О.М.), виробничий – «Справжні майстри» (кер. Жила А.О.), мовний – «Дружба» (кер. Забіяка О.М.), природоохоронний – «Друзі природи» (кер. Павлова І.М.).

Переглядів: 431 | Додав: aleks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz