Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 05:32

Опорний заклад "Кролевецький ліцей №3"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 160
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:09
30 – це лише початок!

30 – це лише початок!

2016-2017 н.р. 30-літнього ювілею Кролевецької СШ І-ІІІ ступенів №3 проходить під гаслом: «Рідна, дружня сім’я – третя школа моя…».

Слова вдячності навчальному закладу лунають із вуст випускників та учнів школи.

Моїй школі – тридцять років. Якось незвично це усвідомлювати. Ми живемо, не звертаючи увагу на дати, а опинившись з ними віч-на-віч, дивуємося. Парадокс чи людська природа?

04.02.2017 року в Кролевецькій спеціалізованій школі №3 відбувся святковий вечір ювілейної зустрічі випускників.

Рецепт свята – простий: побільше щирості, гарних слів, акторської майстерності та доброзичливої атмосфери. Як утвердження вічної слави і любові до рідного закладу звучав гімн школи. Від імені дирекції школи з вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Онікієнко С.С., яка розповіла про високі досягнення та впевнені перемоги СШ №3, поздоровила Медвідь Ольгу Юріївну з присвоєнням звання

«Заслужений вчитель України», нагородила переможців шкільного конкурсу поетичної творчості «Рідній школі присвячую!». Світлана Степанівна подякувала за подарунки до ювілею депутатським корпусам районної та обласної рад, народному депутату Деркачу А.Л., відділу освіти.

Учасників зустрічі захопило дійство, яке відбувалося на сцені. Родзинкою свята стало те, що в ньому були задіяні і учні, і вчителі, і випускники, і батьки. Згадували абсолютно все: перше кохання в стінах школи, смішні фейли, уроки, виступи, екзамени, «сто способів успішно сховати шпаргалки». Запальні таночки учнів 2-Б класу, чуттєві пісні Наталі Чередник, Каріни Балюк, Єлизавети Дьоміної, Анни Сергієнко, Надії Зражви, Анни Мельник, гуморески Альони Коренчук, патріотичний виступ драматичної студії «Молода кров», до складу якої входять учні та випускники школи. Кожен, хто прийшов, мав змогу щиро посміятися або розчулитися до сліз.

Свято продовжується. Гостей чекають відкриті двері в музей історії школи, класних кімнат. Перегортаються сторінки літописів, згадуються перші перемоги, перші невдачі. Захоплює своєю оригінальністю і непідкупною любов’ю до рідної школи виставка стіннівок «З ювілеєм рідна школо!». Гріє душу й розчулює волога радість в очах рідних вчителів.

Дякуємо тобі, рідна школо,

Ти – мій рідний дім, ти – друзів коло,

Крила – це знання, літати будемо,

Своїх учителів ніколи не забудемо.

Анна Оболоник, студентка 2 курсу КНУ ім. Т.Г. Шевченка, випускниця 2015 року

            

 

Переглядів: 446 | Додав: aleks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz